Меню

Джани Моранди – Parla piu piano… Архив

Джани Моранди – Parla piu piano…

  Нямам преки спомени от времето на тази песен, но за мен е класика… За младите – нещо прекрасно! Тя е песен на цяло едно поколение… ~~~ „Parla piu piano e nessuno sentira, il nostro amore lo viviamo io e te, nessuno sa la verita, neppure il cielo che ci guarda da lassu. Говори ми